In contact komen met ZEO, de SEA specialist?

1Natuurlijk heb ik in de afgelopen jaren flink wat informatie opgedaan op het gebied van online marketing, ook wel internet marketing genoemd. Ik heb in de kringen verkeerd, ik heb er van alles over gelezen, ik heb ermee gewerkt. Ik mag dus wel zeggen er inmiddels enig verstand van te hebben. En toch nog overvallen de resultaten mij ook wel eens, de succesverhalen die je her en der oppikt.

Succesverhalen over SEA zijn er alom

84Zo ken ik een ondernemende vrouw met een lumineus idee, een gat in de markt, dat kon iedereen zien. Gelukkig had ze het gelijk gepatenteerd en was haar idee dus veilig, nu alleen nog de massa erop wijzen dat haar idee bestond. En dus begon ze een reclamecampagne, eerst nog via de offline media, gepokt en gemazeld als zij was in een wereld vol kranten, televisie en radio. Maar waar bevinden de meeste concrete kopers zich momenteel? Juist: op het internet. Het scheelt een hoop wie je wilt bereiken: de ontspannende persoon op de bank die tussen het kijken van zijn favoriete programma wat reclame krijgt voorgeschoteld, waar hij misschien helemaal niet op zit te wachten óf de doelgerichte, toch al actieve zoeker. 81Deze vriendin van me sloot een campagne af bij ZEO de SEA specialist, waarbij SEA staat voor search engine advertising. Dit is een heel doelgerichte aanpak, want je betaalt voor een reclame in een van de ‘side-bars’ of bovenin de zoekresultaten in Google. Zijn mensen op zoek naar bijvoorbeeld een nieuw paar sneakers en vullen zij ‘sneakers kopen’ in het zoekveld van Google in en jij hebt Google het meest per klik (PPC: pay per click) betaald voor juist die zoekterm, dan komt jouw advertentie en website uitgebreid in het zicht voor de zoeker.

Concreet resultaat dus! Ben je ook benieuwd wat ZEO de SEA specialist voor je kan doen, neem dan eens contact met mij op of neem een kijkje op de website van ZEO zelf, dit is echt een aanrader!