Laser ontharen voor vrouwen

1

Ik ga het vandaag met jullie hebben over Laser ontharen. Het zit namelijk zo, ik ben niet altijd even trots geweest op mijn lichaam. Dit kwam door dat ik last had van haargroei op vreemde plekken. Ik vond dat mijn armen en benen erg behaard waren dat terwijl ik deze delen dagelijks onderhield maar ook op mijn wang groeide er wat. Vandaar dat ik op een gegeven moment een oplossing ben gaan zoeken.

2

Het internet, altijd handig

Na een lange tijd het internet te hebben bekeken belandde ik uiteindelijk op de website van kliniek Veldhoven. Bij kliniek Veldhoven had ik namelijk de mogelijk om gebruik te maken van de geweldige mogelijke behandeling laser ontharen. Bij deze behandeling worden haren weg gelazerd. Dit is precessie werk en doen dus niet veel instellingen. Het doel van deze behandeling is er dan ook om ervoor te zorgen dat het langer duurt, voordat deze haren terugkomen of dat ze helemaal niet terug komen. Na het zien van deze mogelijkheid nam ik het besluit een afspraak te maken voor deze behandeling bij kliniek Veldhoven!

Het werkt heel erg goed

Mijn eerste ervaring met deze behandelmethode was geweldig. Op heel veel plekken kwam er niet eens meer iets terug. Dit scheelde weer en op de rest van de plekken duurde het heel erg lang. Ik zelf kan je dan ook garanderen dat deze behandelingsmethode werkt. Sindsdien bezoek ik kliniek Veldhoven elke maand aangezien ze goed werk leveren!