row of used laser toner cartridge

Inkt en toners van printerinktshop.nl

Op printerinktshop.nl vind je inktcartridges en toners voor scherpe prijzen. Door gebruik te maken van refillers, worden passende cartridges met goedkopere inkt gerealiseerd. Het team van printerinktshop.nl heeft haar best gedaan om huismerk inkt en toners te vinden van goede kwaliteit die weinig kosten. Deze huismerk inkt en toners worden in de originele cartridges van merktoners en merkinkt gedaan, zodat ze zeker weten passen maar minder geld kosten. Toners kun je op de site vinden van Brother, HP en Samsung. Inkt is er van Brother, Canon, Epson en HP.

Lage kosten en snel geholpen

Je vult op de site in of je zoekt naar inktcartridges of toners. Daarna selecteer je het merk van je printer, het type en het model. Zo vind je de juiste inkt of toners op printerinktshop.nl. Je hoeft ze enkel nog in je winkelwagen te plaatsen. Als je bestelling 50 euro is of meer, wordt deze gratis verzonden. Als je de bestelling plaatst voor tien uur ’s avonds, heb je morgen je inkt of toners in huis. Je kunt er zelfs voor kiezen om achteraf pas te betalen. Je bent dus snel geholpen en goedkoper uit.

Als jouw printer niet te vinden is

Als je merk, model of type printer niet vermeldt staat op printerinktshop.nl, kun je contact opnemen met de klantenservice. Daar kunnen zij je verder helpen met het zoeken naar de juiste cartridge. Het is slechts een kwestie van lege, originele inktpatronen vinden en deze te vullen met de beschikbare huismerk inkt. Je kunt dus zeker proberen om deze goedkopere inkt voor jouw printer ook voor elkaar te krijgen, ook als hij niet op de site staat.