Maak kennis met de erg luxe collectie van het merk Mason Garments

Het bekende merk Mason Garments staat vandaag de dag bekend als een high-end schoenenlabel. Het merk is in het jaar 2012 door ontwerper Rendi Aditia opgericht en biedt een erg divers assortiment voor jong en voor oud. Het is daarom ook helemaal niet zo gek dat de schoenen van dit merk in tal van kledingkasten terug zijn te vinden. Het ontwerper kwam voor het eerst in aanraking met luxe merken, toen hij opgroeide in de jaren 90. In deze periode zag de ontwerper namelijk dat zijn oudere broer en moeder die high-end kleding droegen.

Een onbeschrijfelijk gevoel van het dragen van luxe items

De ontwerper van Mason Garments weet hierdoor als geen ander hoe het voelt om luxe items te mogen dragen. Hierdoor is er in de loop van de tijd een modelabel ontstaan op basis van zijn persoonlijke interesse en eigen stijl. Nadat hij zijn ideeën beter in een aantal ontwerpen had gegoten en de juiste partners voor het opzetten van merk had gevonden, begon de ontwerper met Mason Garments. Vandaag de dag is het merk bekend onder zowel jong als onder oud.

Een verwijzing naar de maçonnieke ideologie

De naam van het merk is een verwijzing naar de maçonnieke ideologie. Deze term staat voor een kring met productieve individuen. Het team van het merk bestaat tegenwoordig uit werknemers die diverse soorten achtergronden hebben. Echter delen ze wel allemaal dezelfde visie en ze vormen samen een creatief collectief. Voor iedere collectie wordt er enkel gewerkt met de beste materialen en je haalt altijd de mooiste en tijdloze items in huis. Hierdoor weet je altijd zeker dat de collectie er in de loop van de tijd nog steeds even mooi uit kan zien.