Pijlman

Zit Sta bureau

Werken is erg belangrijk. Erg veel verschillende soorten werkzaamheden, worden meestal achter een bureau uitgevoerd. Daarom is een bureau voor bijna ieder bedrijf erg van belang. Als de diensten niet achter een bureau verleend worden, dan moet de boekhouding wel achter een bureau gedaan worden. Een bureau is dus eigenlijk onmisbaar voor iedere organisatie. Werken is dan ook erg belangrijk, maar de gezondheid is nog belangrijker! Dat is iets waar veel mensen zich in vergissen. Daarom helpt Pijlman dan graag, om verschillende gezondheidsklachten te voorkomen of te verminderen. Een Zit Sta bureau is dan ook ideaal, om op een gezonde manier te kunnen werken.

Veel mensen zijn veel te veel bezig met werken en denken te weinig aan hun gezondheid. Dit is ook de reden, dat veel mensen steeds meer lichamelijke klachten krijgen. Het is dan ook begrijpelijk, dat werken erg belangrijk is. Dit houdt alleen niet in, dat de gezondheid minder belangrijk is. Zonder een gezond lichaam, is het namelijk niet mogelijk om goed en productief te werk te gaan. Daarom is het van belang om ook voldoende aandacht te besteden aan de gezondheid. Veel mensen krijgen lichamelijke klachten door het werken achter een bureau, omdat zijn een verkeerde lichaamshouding hebben of door weinig beweging. Dit zijn zaken die erg van belang zijn voor het lichaam. Zonder voldoende beweging, zal de kans op verschillende gezondheidsklachten namelijk veel groter worden. Ook door een verkeerde lichaamshouding, is het mogelijk om verschillende lichamelijke klachten op te lopen.

Dit is uiteraard iets wat niemand wenst. Dit zal er uiteindelijk voor zorgen, dat werken niet meer mogelijk is. Juist daarom is het van belang, om deze klachten te voorkomen. Door te kiezen voor een Zit Sta bureau, is het mogelijk om deze twee problemen om te lossen. Dit komt door de mogelijkheden die een Zit Sta bureau te bieden heeft. Dit bureau kan namelijk op verschillende hoogtes ingesteld worden. Het is dus voor iedere werknemer mogelijk, om op de juiste hoogte te kunnen werken.

Blijf in beweging met een Zit Sta bureau!

Door te kiezen voor een Zit Sta bureau, is het voor iedereen (ongeacht lengte) mogelijk om op de juiste hoogte te werken. Dit komt omdat dit bureau om verschillende hoogtes ingesteld kan worden. Daarom is dit bureau ook voor iedereen geschikt! Dit zal veel verschillende klachten voorkomen, omdat het mogelijk is om de natuurlijk lichaamshouding aan te nemen. Er zal dus zeker geen druk komen op het lichaam.

Daarnaast is het mogelijk, om tijdens het werken te bewegen. Daarom heet dit bureau natuurlijk ook een “Zit Sta bureau”. Het is dus mogelijk om te werken terwijl je staat. Ook is het uiteraard mogelijk, om te werken terwijl je zit. Door af te wisselen tussen het zitten en staan, is het mogelijk om te bewegen tijdens het werken. Dit is niet allen goed voor de gezondheid, maar ook voor de productiviteit. Het lichaam blijft dan actiever en zal voor een betere productiviteit zorgen. Bij Pijlman wordt er uiteraard ook veel aandacht gestoken in de kwaliteit. Het Zit en Sta bureau zal dan ook erg lang meegaan. Dit ondanks dat de hoogte regelmatig (dagelijks) veranderd wordt.